Bicycle Vintage Classic speelkaarten

Rating:
88 % of 100

Klassieke vintage speelkaarten kopen? Deze prachtige Bicycle Vintage Classic speelkaarten zijn nu online te koop in de Bicycle shop van speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Vintage Classic speelkaarten

Het kaartspel met speelkaarten die al bijna een eeuw zijn opgesloten en wachten tot iemand langskomt en dit deck met Bicycle Vintage Classic speelkaarten opnieuw ontdekt! Dit speelkaarten doosje en vintage speelkaarten zijn mooi verouderd en vergeeld maar de rode kleur heeft zijn levendige kleuren door de jaren heen behouden.

Bicycle speelkaarten bestaan al heel lang, maar nog nooit was er zo'n prachtig ontworpen simplistisch ontwerp dat de manier weergeeft hoe speelkaarten vroeger waren. Het logo van de Bicycle Vintage Classic speelkaarten lijkt op een oud geheim genootschap met de schoppen als symbool. De azen hebben veel veroudering doorgemaakt, maar je kunt nog steeds het geweldige artwork zien. De overige plaatjes speelkaarten zijn standaard verouderd en hebben een versleten uiterlijk van constant gebruik. De jokers zijn vol verwachting voor iemand om ze eindelijk weer het licht van de dag te laten zien. De speelkaarten met de nummers tonen veel van dezelfde vintage look samen met heldere, gemakkelijk te lezen kaartsymbolen.

Dit Bicycle deck bestaat uit 56 vintage speelkaarten in poker size inclusief 2 jokers en 1 double back gaff kaart. De Bicycle Vintage Classic speelkaarten zijn door de United States Playing Card Company gedrukt op premium karton en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish.

Bicycle Vintage Classic Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854024270
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Vintage Classic speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.