Salt & Bone Playing Cards


Piraten opgelet nu te koop bij speelkaarten winkel deze schitterende Salt & Bone playing cards.

De Salt and Bone speelkaarten van de Ellusionist Playing Cards Company zijn geprint door Cartamundi op B9 stock met een true linen finish.

Op voorraad
€ 11,95

Salt & Bone Playing Cards

"Ik ben een man van het lot en moet mijn geluk zoeken" Kapitein Henry Every

Deze speelkaarten van zout en bot zijn gestolen van het scheepswrak aan de grond, het gloeiend hete zand van het tortuga strand, dit zijn salt and bone playing cards zoals een piraat betaamt, het is tijd om te nemen wat van jou is.

Dit Salt & Bones deck van Ellusionist is geïnspireerd door het leven en de misdaden van kapitein Henry Every, de man achter de grootste overval in de geschiedenis, viert dit kaartspel van Ellusionist slechte bedoelingen door de verloren buit te zijn.

Piratenkapitein Henry Every en zijn bemanning deden de grootste overval in de geschiedenis, voordat ze verdwenen met zijn onrechtmatig verkregen winsten. Nooit is er iets teruggevonden ...

De schatkaart met zijn verloren rijkdom ligt verborgen in deze Ellusionist speelkaarten. De eerste 52 waardige zeilers om zijn raadsels op te lossen en de wachtwoorden te onthullen, krijgen hun rechtvaardige beloningen.

Aan boord van dit botten witte speelkaartendoosje zie je een imperfecte papiersoort die gereserveerd is voor rijke mensen en sluwe dieven. Afgewerkt met zwarte en rode folie die de zachtheid van een kalme oceaan dag eraan toevoegt.

Alle kaart indexen zijn aangepast die draaien en slingeren richting de schat, en hofkaarten die de sigils bevatten van de meest beruchte piraten bevatten die ooit geleefd hebben.

Deze Salt & Bone playing cards hebben 56 kartonnen poker size speelkaarten inclusief 4 speelkaarten die samen één schatkaart vormen. Deze Ellusionist speelkaarten hebben een true linen finish en zijn wederom gedrukt op het beroemde B9 stock van Cartamundi voor duurzaamheid met de kwaliteit en het design van Ellusionist playing cards. Net als de kleding van de Kapitein, hebben deze piraten kaarten van Ellusionist een echte linnen afwerking en voorzien van een antiek zwarte patina ... de eerste in zijn soort.

Salt & Bone Playing Cards
PROHIBITION EST 1920
The Ellusionist Playing Card Company
Cartamundi speelkaarten
Made in Belgium

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Salt & Bone Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.