World Series of Poker Europe Sleutelhanger


Deze prachtige sleutelhanger van de World Series of Poker Europe is nu verkrijgbaar bij Speelkaartenwinkel.nl. Een mooi poker kado om te geven maar ook zeker een mooi cadeau om te krijgen.

Geen voorraad meer
 

World Series of Poker

De World Series of Poker is een serie van poker toernooien die sinds 1970 jaarlijks in Las Vegas, Nevada in de Verenigde Staten van Amerika gehouden worden. De winnaar van het WSOP $10.000 No Limit Hold'em Main Event wordt beschouwd als de officieuze wereldkampioen pokeren.

World Series of Poker Europe

De WSOPE is het eerste poker event van de WSOP buiten de Verenigde Staten van Amerika. Zo heeft de World Series of Poker Europe sinds 2007 de volgende Europese poker steden aangedaan: Londen, Verenigd Koninkrijk in 2007, 2008, 2009 en 2010 - Cannes, Frankrijk in 2011 en 2012 - Enghien-les-Bains, Frankrijk in 2013 - in 2014 werd de WSOP Asia Pacific gespeeld i.p.v. de WSOPE - en in 2015 was Berlijn in Duitsland aan de beurt.

WSOPE Sleutelhanger

Deze zilverkleurige World Series of Poker Europe sleutelhanger heeft aan één kant van de hanger het officiële World Series of Poker Europe logo in drie kleuren en de andere kant van deze poker sleutelhanger is uitgevoerd met zilverkleurig metaal. Een mooie poker wannahave, van de WSOPE, met zorg gemaakt voor de echte pokerfans.

KENMERKEN World Series of Poker Europe SLEUTELHANGER:
- Voorzien van het originele World Series of Poker Europe logo in drie kleuren.
- De metalen sleutelring is ongeveer 3 cm lang.
- De totale lengte van de sleutelhanger is ongeveer 7 cm.
- De WSOPE sleutelhanger wordt geleverd in een zwart karton opberg/bewaar doosje.

WORLD SERIES OF POKER EUROPA SINDS 2007
De WSOP is opgericht in 1970 in Las Vegas, Nevada in de USA
Caesars Entertainment corporatie is eigenaar van de WSOP en de WSOPE

Meer informatie
Merk WSOPE
Schrijf je eigen review
Je reviewed:World Series of Poker Europe Sleutelhanger
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.