Nieuw

WWII Most Wanted Art™ speelkaarten


Deze WWII Most Wanted Art™ speelkaarten kunnen helpen bij het vinden van kostbare kunstwerken die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's zijn gestolen. The Monuments Men and Women Foundation biedt een BELONING tot $ 25.000 aan voor informatie die leidt tot de juridische terugvordering van de kunstwerken op deze WWII Most Wanted Art™ deck of playing cards.

Monuments Men and Women Foundation's WWII Most Wanted Art deck bevat 52 werken, van Van Gogh tot Renoir en van Rembrandt tot Monet, die in de jaren veertig zijn verdwenen. Doe jij mee met de jacht?

Op voorraad
€ 15,95

WWII Most Wanted Art™ speelkaarten

Gepersonaliseerde speelkaarten hebben een rijke geschiedenis in het Amerikaanse leger en zijn gebruikt tijdens de burgeroorlog, de Tweede Wereldoorlog en meest recentelijk de oorlog in Irak om een bepaalde missie zichtbaar te maken. De Monuments Men and Women Foundation for the Preservation of Art is verheugd dit WWII Most Wanted Art™ speelkaarten deck te presenteren om enkele van de belangrijkste kunstwerken die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn verdwenen en waarvan de verblijfplaats nog onbekend is, zichtbaar te maken.

WII MOST WANTED ART DECK
Het WII Most Wanted Art deck van de Monuments Men and Women Foundation bevat tweeënvijftig kunstwerken met kunstwerken die in beslag zijn genomen en begeerd werden door de nazi's en Adolf Hitler. In dit Tweede Wereldoorlog kaartspel zijn artistieke cultuurvoorwerpen van de tiende tot en met de twintigste eeuw vertegenwoordigd, en grote Europese kunstenaars uit verschillende periodes. De Stichting werkte samen met de eigenaren van deze objecten, musea en wetshandhavingsinstanties om onderzoek te doen naar de omstandigheden van elk verlies.

DE HELDEN
Museumdirecteuren, curatoren, kunsthistorici, kunstenaars, architecten, bibliothecarissen en opvoeders.

De “Monuments Men and Women," waren een groep van ongeveer 345 mannen en vrouwen uit 14 landen: Australië, België, Canada, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Japan, Nederland Polen, Rusland, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika, van wie de meesten tijdens de Tweede Wereldoorlog vrijwillig dienst deden in de nieuw opgerichte groep Monuments, Fine Arts, and Archives (MFAA). Velen hadden expertise als museumdirecteur, curator, kunsthistoricus, kunstenaar, architect, bibliothecaris of opvoeder. Alleen hun taakomschrijving was eenvoudig: cultuurschatten beschermen voor zover de oorlog dat toeliet.

Ondanks het succes van de Monuments Men and Women om miljoenen culturele objecten en kunstwerken te lokaliseren, die gestolen waren door Hitler en de nazi's - en ze terug te brengen naar de landen waaruit ze waren meegenomen - zijn honderdduizenden objecten nog steeds vermist.

DOE MEE MET DE JACHT
De Monuments Men and Women vonden en restaureerden bijna 5 miljoen kunst- en cultuurvoorwerpen - schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en religieuze voorwerpen - waarvan vele waren gestolen door Hitler en de nazi's. Maar hun missie was niet voltooid. Honderdduizenden kunstwerken en belangrijke culturele documenten worden ook vandaag nog vermist. Daarom biedt de Monuments Men and Women Foundation een geldbeloning van maximaal $ 25.000 aan voor informatie die leidt tot het terugvinden van elk cultureel object dat is opgenomen in het WWII Most Wanted Art™ spel speelkaarten. Contant betaald op het moment van juridische invordering.

Iedereen die informatie heeft over één van deze objecten kan contact opnemen met de Stichting op 1-866-WWII-ART (1-866-994-4278) of via WWIIart@monumentsmenfoundation.org. Volledige voorwaarden beschikbaar monumentsmenandwomenfnd.org/wwii-most-wanted.

De Monuments Men and Women Foundation respecteert de privacy van al degenen die contact met hen opnemen, in het bijzonder degenen die anoniem informatie willen verstrekken. De Monuments Men and Women Foundation behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de beloning naar eigen goeddunken te wijzigen. Aanbieding ongeldig waar wettelijk verboden.

De WWII Most Wanted Art™ speelkaarten zijn gemaakt in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company en hebben 56 playing cards in poker size. Deze WWII Most Wanted Art playing cards worden geleverd met 2 Jokers + 2 WWII Most Wanted Art informatie speelkaarten.

WWII Most Wanted Art™
©2022 Monuments Men and Women Foundation
For the Preservation of Art
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 195893035618
Schrijf je eigen review
Je reviewed:WWII Most Wanted Art™ speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.