Nieuw

Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten


Ontgrendel magische momenten met deze klassieke Mickey Mouse speelkaarten uit de nieuwe speelkaartencollectie van Bicycle®!

Stap in de nostalgische charme van weleer met deze Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten. Deze prachtige Disney speelkaarten zijn voorzien van het geliefde icoon Mickey Mouse, die de tijdloze aantrekkingskracht en speelse geest vastlegt die zowel kinderen als volwassenen al generaties lang weet te betoveren.

Nu bij speelkaartenwinkel.nl te koop, deze Bicycle Disney Classic Mickey Mouse geïnspireerd speelkaarten door Bicycle.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten

Mickey Mouse is een wereldwijd, cultureel icoon en echt een vriend voor iedereen. Hij moedigt Disney fans van alle leeftijden aan om hun originaliteit en creativiteit te omarmen en tegelijkertijd de hele wereld gelukkig te maken. Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten zijn voorzien van de klassieke Mickey Mouse illustraties en hebben veel iconische visuele elementen van Mickey Mouse door het hele Disney kaartspel.

De Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten hebben 56 playing cards in pokerformaat inclusief 2 Jokers + 2 Bicycle® kaarten. De Bicycle Mickey Mouse speelkaarten zijn bedrukt met plantaardige inkten op papier afkomstig uit duurzame bossen op gepatenteerde premium kwaliteit Bicycle® cardstock door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika en voorzien van een Air-Cushion Finish® voor superieure speelbaarheid.

Bicycle Disney Classic Mickey Mouse Playing Cards
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
De originele Mickey Mouse Walt Disney Co. sinds 1928
© 2023. The United States Playing Card Company.
Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door the United States Playing Card Company.
Gemaakt in de VS.

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854095645
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Disney Classic Mickey Mouse speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.