Nieuw

Disney Mickey Mouse black en gold playing cards van Bicycle

Rating:
98 % of 100

Mickey Mouse is een wereldwijd, cultureel icoon en echt een vriend voor iedereen. Hij moedigt fans van alle leeftijden aan om hun originaliteit en creativiteit te omarmen en tegelijkertijd de hele wereld gelukkig te maken. Disney Mickey Mouse black en gold playing cards van Bicycle zijn een voorbeeld van luxe en stijl met delicate ontwerp elementen, verborgen Mickeys en hot-stamped goudfolie op elke achterkant van de speelkaarten.

Op voorraad
€ 14,99

Disney Mickey Mouse black en gold playing cards van Bicycle

Bicycle speelkaarten, al meer dan 135 jaar het best verkochte en meest gebruikte speelkaartenmerk, is verheugd om het 100-jarig jubileum van Disney te herdenken met vier nieuwe speelkaarten collecties. Aan het hoofd van de line-up staat het nieuwe Disney zwart en goud Mickey Mouse speelkaarten deck van Bicycle, nu verkrijgbaar op speelkaartenwinkel.nl. Deze zwart met gouden Disney Mickey Mouse decks van Bicycle zijn prachtig ontworpen met ingewikkelde folie. De klassieke Mickey Mouse staat centraal op dit opvallende kaartspel van Bicycle, met zijn iconische silhouet verborgen in elke kaart.

De Disney Mickey Mouse geïnspireerd zwart en goud speelkaarten door Bicycle cards hebben 56 speelkaarten in poker size inclusief 2 Jokers + 2 Bicycle kaarten. De Bicycle Mickey Mouse playing cards zijn bedrukt met plantaardige inkten op papier afkomstig uit duurzame bossen op gepatenteerde premium kwaliteit Bicycle® cardstock door USPC in de Verenigde Staten van Amerika en voorzien van Metalluxe goudfolie achterkanten en een Air-Cushion Finish® voor superieure speelbaarheid.

Bicycle Disney Mickey Mouse Black and Gold Playing Cards
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
© 2023. The United States Playing Card Company.
Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door the United States Playing Card Company.
Gemaakt in de VS.

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854095546
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Disney Mickey Mouse black en gold playing cards van Bicycle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.