Bicycle Ghost Deck Legacy Edition


Het magic deck de Bicycle Ghost Deck Legacy Edition is een speciale uitgave van de The Ellusionist Playing Card Company uit Amerika.

Dit nieuwe Bicycle Ghost Deck White Edition is nu online te koop in bij speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Ghost Deck Legacy Edition

De loslippigheid op het hoofdkantoor van The Ellusionist Playing Card Company veroorzaakte een gerucht in de speelkaartenindustrie, toen de legende van het vierde legacy series deck werd gecreëerd. De geruchten zijn waar, een compleet nieuw Ghost deck, de Bicycle Ghost Deck Legacy Edition.

Voorzien van dezelfde legacy zegel van goedkeuring als zijn voorgangers, deze stand-alone van de serie is de beroemde Ghost. Net als bij het origineel, is dit Bicycle kaartspel van kleur ontdaan totdat alleen schoonheid overblijft. Dit Bicycle Ghost Deck Legacy Edition is vernieuwd, herwerkt en opnieuw ontworpen, terwijl het trouw gebleven is aan het origineel dat goochelaars kennen en waar ze van houden.

De krachtige schoppenaas toont twee verstarde slangen, een herinnering aan zijn dominantie toendertijd en zijn relevantie vandaag. Het iconische ontwerp van de achterkant werd bedacht door een dubbele inversie van de Bicycle Black Tiger ontwerpen. De kleur verschuiven naar de tegenovergestelde ruimtes. Het resultaat is een deck dat niet in de schaduw staat van zijn inspanningen, maar in plaats daarvan zo eerlijk is. De jokers zijn etherisch en aanlokkelijk en de kaartindexen zijn gedempt. Een verhaal creëren tussen je handen dat je kunt uitkiezen om te vertellen. Voltooi de erfenis met deze Bicycle Ghost Deck Legacy Edition.

De 56 poker size kaarten in dit Bicycle Ghost Deck Legacy Edition zijn geprint op luxe karton en afgewerkt met de gebruikelijke air-cushion finish van Bicycle. Dit Bicycle magic deck wordt geleverd met twee jokers, één double backer gaff kaart en een extra schoppen 9.

Bicycle Ghost White Edition
The Ellusionist Playing Cards Company
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Ghost Deck Legacy Edition
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.