Bicycle Modern Warships Playing Cards


Deze Bicycle speelkaarten met moderne oorlogsschepen zijn voorzien van afbeeldingen van ’s werelds krachtigste en meest invloedrijke marines van deze tijd.

Dit marine kaartspel van Bicycle is perfect om te leren over 's werelds beste zeeschepen. Op de achterkant van de Bicycle Modern Warships playing cards vind je het meest moderne oorlogsschip ter wereld van de Amerikaanse marine, de USS Zumwalt Class Destroyer.

Op voorraad
Slechts 1 over
€ 14,00

Bicycle Modern Warships Playing Cards

Deze Bicycle Modern Warships playing cards zijn het eerste kaartspel in een serie speelkaarten met militair thema, ontworpen door het team van Buyworthy. Het is Buyworthy, de speelkaarten fabrikant uit Canberra in Australië, gelukt met de hulp van genereuze Kickstarter backers om deze militaire speelkaarten de Bicycle Modern Warships playing cards te produceren.

Moderne oorlogsschepen
Deze oorlog speelkaarten vertegenwoordigen een momentopname in de moderne marinegeschiedenis, met de top 24 wereld zeemachten en hun beste oorlogsschepen. Op deze marine speelkaarten vind je de militaire marineschepen van diverse landen zoals: Amerika, Australië, Brazilië, China, Duitsland, Egypte, Filipijnen, Frankrijk, Griekenland, India, Indonesië, Iran, Italië, Japan, Mexico, Rusland, Noord-Korea, Pakistan, Taiwan, Thailand, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vietnam en Zuid-Korea. De plaatjes kaarten boer, vrouw, heer en de aas vertegenwoordigen de top 4 marines van 2017, de Verenigde Staten, China, Rusland en Japan. Op de nummerkaarten van deze Bicycle Modern Warships Playing Cards staan de top 20 van zeemachten in afnemende volgorde. Alle militaire marineschepen zijn geselecteerd op basis van zijn tonnage, aantal in gebruik en gevechtsvermogen. De jokers vertegenwoordigen de piratengemeenschap van de wereld. Op de achterkant van deze Bicycle Modern Warships Playing Cards staat ’s werelds meest moderne oorlogsschip van de Amerikaanse marine, de USS Zumwalt Class Destroyer.

Naast de 54 marine speelkaarten bevat dit moderne oorlogschip deck twee bonuskaarten, één double backed USS Zumwalt speelkaart en een informatiekaart die het thema van dit Bicycle deck verklaart. Deze poker size speelkaarten met elk een unieke afbeelding van een oorlogsschip zijn door USPC geprint op Bicycle paper stock en afgewerkt met een air-cushion finish. Dit Bicycle deck uit de militaire series is gemaakt in een eenmalige beperkte productie van 1000 decks.

Bicycle Modern Warships Playing Cards
1st Edition Military Series
Design door Buyworthy in Australië
The United States Playing Card Company
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Modern Warships Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.