Blauwe kaarten Bicycle Paris Back

Vintage design kaarten met op de achterkant van deze blauwe kaarten Bicycle Paris Back beroemde symbolen van Parijs zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Moulin Rouge en Montmartre.

Prachtige Franse kaarten van Bicycle voor speelkaarten verzamelaars, goochelaars en kaartspelers met een voorliefde voor Frankrijk en Parijs in het bijzonder.

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 9,95

Blauwe kaarten Bicycle Paris Back

Parijs, de naam zegt het al
Dit Bicycle Paris Back deck is een eerbetoon aan de grootste lichtstad van Frankrijk en met name aan de beroemdste symbolen van de hoofdstad Parijs: de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Moulin Rouge en Montmartre. Deze bekende Parijse symbolen worden mooi weergegeven op de achterkant van de kaarten Bicycle Paris Back. Kaart magician en goochelaar Jean-Charles Briand bedacht het vintage ontwerp van deze Bicycle Parijs speelkaarten.

Deze blauwe kaarten Bicycle Paris Back hebben 56 speelkaarten in poker size en zijn door de United States Playing Card Company gemaakt van karton en afgewerkt met de gebruikelijke Bicycle kwaliteit de air-cushion finish. Dit Parijse kaartspel is verrijkt met een double backed card en wordt geleverd met twee Bicycle Jokers.

Bicycle Paris Back Playing Cards

Created and designed by Jean-Charles Briand
Distributed by Criterium Commercial
Manufactured by The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Blauwe kaarten Bicycle Paris Back

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: