Bridge speelkaarten hoesje voor 2 kaartspellen


Bewaar jouw speelkaarten in stijl met dit zwarte speelkaarten hoesje gemaakt van een hoge kwaliteit skai. Dit kaarten hoesje is ontworpen voor 2 kaartspellen in bridge formaat. Bridge speelkaarten zijn niet inbegrepen bij dit speelkaarten product.

Op voorraad
€ 4,95

Bridge speelkaarten hoesje voor 2 kaartspellen

Dit speelkaarten hoesje is gemaakt van synthetisch leer en uitgevoerd in een hoogwaardige zwart skai. Dit bridge speelkaarten hoesje is uitsluitend geschikt voor twee kaartspellen in bridge formaat, speelkaarten van 57 mm x 89 mm. De afmetingen van dit zwarte bridge speelkaarten hoesje voor 2 kaartspellen zijn ongeveer 125 mm x 26 mm x 94 mm. Aan de voorkant van de bridge kaarten hoesje zijn de vier speelkaarten symbolen: ruiten, schoppen, harten en klaveren erin gestanst. Dit speelkaarten hoesje gemaakt van zwart imitatie kunstleer is ideaal op je bridge speelkaarten in op te bergen of mee te nemen naar kaartmiddagen met vrienden en/of familie. Er worden bij dit bridge artikel geen bridge speelkaarten meegeleverd, in onze winkel zijn bridge kaarten te koop per één spel.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bridge speelkaarten hoesje voor 2 kaartspellen
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.