Nieuw

Fournier Baraja Española waterproof speelkaarten


Fournier Baraja Española waterproof speelkaarten, aanbevolen voor traditionele Spaanse kaartspellen in het zwembad of op het strand.

Geniet van deze zomer terwijl je jouw favoriete kaartspel uit Spanje speelt.

Op voorraad
€ 7,99

Fournier Baraja Española waterproof speelkaarten

Spaans deck met waterproof speelkaarten speciaal voor aan het zwembad of op het strand. Het is een doorzichtig plastic kaartspel gebaseerd op de Spaanse speelkaarten van Fournier elk deck heeft 50 Spaanse kaarten, inclusief 2 Jokers. Geniet van traditionele kaartspellen in de zon met deze waterdichte Spaanse kaarten van Fournier. De afbeeldingen op dit Spaanse deck zijn geregistreerde handelsmerken, een registered trademark dat een icoon van de Spaanse cultuur is geworden.

- Een unieke duurzame afwerking is bestand tegen krassen en slijtage.
- Kunnen tegen water, zand, modder, barbecuesaus, slasaus, noem maar op.
- Veeg ze gewoon schoon en ze zijn klaar om mee te spelen.
- Het Spaanse speelkaarten deck heeft een stevige, transparante doosje om mee op vakantie te nemen. Neem deze Fournier Baraja Española waterproof playing cards mee op jouw volgende vakantie naar de zon!

LET OP!: Gebruik deze Fournier Baraja Española waterproof speelkaarten niet bij extreme temperaturen, hete zon en warme speelgebieden kunnen het best vermeden worden. Deze Fournier speelkaarten zijn niet geschikt voor gebruik in: bubbelbaden, jacuzzi's, sauna’s of spa's. En niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Fournier Baraja Española Waterproof 50 Cartas Plástico
Naipes Heraclio Fournier
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Fournier
Aantal kaarten 50 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Spaanse kaartsymbolen
Beschikbare kleuren Transparant
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fournier Baraja Española waterproof speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.