Ladies Golf Bridge kaartenset Piatnik


Combineer twee van je favoriete hobby's golf en kaarten met deze prachtige dames golf kaartenset van Piatnik. Deze schitterende vintage ladies golf bridge kaartenset in nu online verkrijgbaar bij Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Ladies Golf Bridge kaartenset Piatnik

Een bridge kaartenset met 2 kaartspellen gemaakt door de kaartenfabrikant Piatnik uit Wenen in Oostenrijk. Dames opgelet, speciale speelkaarten voor dames die van kaartspelletjes en golf houden. Deze hoge kwaliteit geplastificeerde kartonnen bridge size speelkaarten hebben een jumbo index in alle vier de hoeken van de kaarten. Beide spellen golf kaarten hebben een ander ontwerp aan de achterkant, de speelkaarten zijn voorzien van vintage foto's van dames die golf spelen. Eén met Golf Monte Carlo en het andere spel Chemins de fer d’Alsace et de Lorraine Golf club d’Alsace, Sélestat Haut-Kœnigsbourg. De bridge kaartenset met golf thema bevat ook een internationaal contract bridge score briefje voorzien van een vintage afbeelding van Ladies Golf Bridge Golf Monte-Carlo. Deze prachtige vintage speelkaarten set van Piatnik wordt geleverd in een kartonnen doos voorzien van een transparante plastic deksel. Een prachtig cadeau om te geven voor kaartspeler die van de golf sport houden.

Piatnik sinds 1824
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ladies Golf Bridge kaartenset Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.