Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Bicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten rood

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Briljante, gemerkte speelkaarten met Bicycle Maiden Back rugzijden, wat heel klassiek en gebruikelijk is in speelkaarten. Gemaakt en geprint door de United States Playing Card Company op klassiek Bicycle karton.


Deze Bicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten zijn herkenbaar voor je publiek, maar toch volledig misleidend. Makkelijker te lezen met een markeersysteem dat vijf keer groter is dan de meeste systemen en een TRIPLE mark systeem is.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 12,50

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 25,45

  1.      Huidig productBicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten rood
  2.    Bicycle kaart clip

Productbeschrijving

Details

Bicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten rood

Makkelijk te lezen

Het markeer formaat dat op de achterkant van de kaart wordt afgedrukt, is 5 keer groter dan gewone kaartmarkeringen, waardoor deze markeringen gemakkelijker te lezen zijn. De Bicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten gebruiken allemaal een grafisch merkteken (dus geen getallen en/of letters), waardoor deze gemerkte speelkaarten ook makkelijk te lezen zijn. Bovendien is dit perfecte voor een groot publiek. De enige voorwaarde is dat je de instructiekaart van buiten kent.

De meest onzichtbare Het supergrote merkteken is volledig geïntegreerd in het patroon van de speelkaarten, waardoor het bijzonder ongrijpbaar is. Het is alsof een kameleon verborgen zit in een groot bos, wat moeilijk te ontdekken is door je publiek.

Volledige functies
Het merkteken onthult drie dingen:
- Het nummer en kaartsymbool voor deze kaart
- Het nummer en kaartsymbool van de laatste kaart
- De positie van deze kaart in het hele kaartspel

Tegelijkertijd neemt het de Tamariz Stack (bepaalde volgorde van kaarten) over, het meest gebruikte systeem voor een memorized deck en je kunt er snel mee aan de slag. Als je niet bekend bent met de Tamariz Stack, maak je dan geen zorgen. Een kleine Tamariz Stack is op een extra speelkaarten gedrukt en word meegeleverd, deze kan worden afgeknipt en op de onderkant van het kaartdoosje worden geplakt om je te helpen!

Deze Bicycle Maiden Back speelkaarten hebben 56 poker size playing cards, inclusief 2 Jokers + 1 instructiekaart/Tamariz Stack en 1 double backer kaart die geprint zijn door USPCC op klassiek Bicycle karton en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ finish van Bicycle voor optimale prestaties.

Bicycle Maiden Marked Playing Cards
Design by V.F.
The United States Playing Card Company
Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gemarkeerde kaarten
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Bicycle Maiden Back gemerkte speelkaarten rood

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: