Nieuw

Pop Stars speelkaarten


Speel nu een potje kaarten met jouw favoriete popsterren.

Let's dance, de Pop Stars speelkaarten zijn nu te koop bij de Nr. 1 speelkaarten shop van Nederland & België, www.speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 10,00

Pop Stars speelkaarten

Droom je ervan om een popster te worden? We zijn hier om je een heel muzikaal feest te brengen in één enkel deck: Pop Star! Soms gaat de muziek niet alleen over het ritme en de melodie; het is het geluid en de beat die door je hart en ziel gaan. Met deze Pop Stars speelkaarten van Riffle Shuffle staat een opmerkelijke ervaring voor de deur.

Met de plaatjes kaarten krijg je de zeldzame kans om een aantal van de beroemde popsterren te ontmoeten, wiens namen de geschiedenis ingaan zoals o.a.: Madonna, Michael Jackson, Lady Gaga, Queen, Snoop Dogg, Elvis Presley, Jimi Hendrix, David Bowie of Amy Winehouse. De cijferkaarten bevatten een modern ontwerp dat het beste de sfeer van popmuziek weergeeft. Als je de kaarten omdraait, worden je ogen verblind door de talrijke muziekinstrumenten die vaak worden gezien in de popmuziekcultuur. Voelde je de beat? Laten we het gaan halen!

Deze Pop Stars playing cards van Riffle Shuffle heeft 56 poker formaat speelkaarten geprint door USPCC op Bee crushed stock en afgewerkt met een air-cushion finish. Deze Pop Stars speelkaarten hebben 2 Jokers + 1 Riffle Shuffle reclame speelkaart en 1 double backer gaff card. LIMITED EDITION: Slechts 2500 Pop Stars decks geprint. Wordt NIET herdrukt.

Pop Stars Playing Cards by Riffle Shuffle
2020 First Edition 1 of 2500
Designed by Dario Genuardi
Riffle Shuffle Playing Card Co
Made in the USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pop Stars speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.