Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024


Deze Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024 zijn ontworpen voor cardistry met intense kleuren op een zwarte kaart, voor een verbluffend effect.

Deze Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024 zijn perfect voor een cardistry artiest of voor een liefhebber van imposante speelkaarten.

Op voorraad
€ 10,99

Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024

Deze Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024 zijn gemaakt voor cardistry met een Circle Back waarin prachtige kleuren zoals blauw zijn verwerkt. Dit is de tweede compositie uit de Tally-Ho Love-serie - Tally-Ho Butterfly and Flower. Dit kaartspel is gemarkeerd als cardistry No. 12.

De inspiratie komt van een soort bloem genaamd vlinderbloem, die voor liefde en vriendschap staat. Het is een combinatie van romantische- en schoonheidscultuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van gekleurde lijnen, meestal in rood, blauw en paars. Elke kaart draagt een emotie of stemming uit, zoals liefde, vriendschap, geluk, verdriet, hoop enzovoort.

Van het zustermerk Bicycle Cards toont Tally-Ho Butterfly de vormen en kleuren van de prachtige vlinderbloem. Rood, blauw en paars op een zwarte achtergrond tonen het opvallende patroon dat in de natuur voorkomt.

De Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024 hebben 56 speelkaarten in poker size met 2 index, inclusief 2 jokers, 1 dubbel backer en 1 blank face gaff kaart. De speelkaarten zijn geprint door de USPC in de Verenigde Staten op premium crushed papier met een linoid finish wat vergelijkbaar is met de Air-Cushion Finish van Bicycle Cards.

Tally-Ho Butterfly playing cards door US Playing Card Co.
©2024. The United States Playing Card Company
Alle rechten voorbehouden
Geprint door The United States Playing Card Company
Gemaakt in de VS

Meer informatie
Merk Tally-Ho
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854097267
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tally-Ho Butterfly speelkaarten 2024
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.