Bicycle Civil War Deck Confederate Red


Amerikaanse Burgeroorlog speelkaarten, bezit een stukje geschiedenis van Amerika met deze hand geïllustreerde Bicycle Civil War playing cards in de kleur Confederate Red.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Civil War Deck Confederate Red

Een must-have deck speelkaarten van de Amerikaanse Burgeroorlog voor de echte verzamelaar, dit Bicycle Civil War deck is ontworpen en met de hand geïllustreerd door Jackson Robinson als onderdeel van het Kings Wild Project. Het Bicycle Civil War deck is de eerste samenwerking tussen Kings Wild Project en USPCC. De Civil War playing cards zitten vol met karakters, iconen en beelden uit de Amerikaanse Burgeroorlog. De speelkaarten, de achterkanten en de details zijn allemaal in dezelfde gegraveerde stijl als het populaire Jackson's Federal 52 deck. Met spelers zoals Ulysses S. Grant, Robert E. Lee, Harriet Tubman en meer, zal dit Bicycle Civil War deck een historische aanvulling op jouw speelkaarten collectie zijn! Deze oorlog speelkaarten beelden veel grote leiders uit de tijd van de Amerikaanse Burgeroorlog uit. Schoppen en klaveren beschikken over belangrijke spelers van de Union, terwijl harten en ruiten belangrijke personen van de Confederatie afbeelden. Deze kartonnen Bicycle speelkaarten zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika en beschikken over de gepatenteerde air-cushion afwerking en zacht afgeschuinde randen voor een betere spel. Dit Civil War deck wordt geleverd met 52 kaarten + 2 jokers in poker formaat.

Bicycle The Civil War Deck
The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Civil War Deck Confederate Red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.