Bicycle Espionage kaartspel


Van een tijdperk van spionnen, het Bicycle Espionage kaartspel is een eerbetoon aan alle agenten. Deze Bicycle spionage speelkaarten zijn nu verkrijgbaar in de Bicycle shop van Speelkaartenwinkel.nl!

Gelimiteerde editie club 808, slechts 5000 kaartspellen gemaakt.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Espionage kaartspel

Het Bicycle Espionage kaartspel is eind 2013 gelanceerd voor leden van Bicycle Club 808. Dit spionage kaartspel is een eerbetoon aan alle spionnen van de afgelopen 50 jaar. Dit is duidelijk te zien aan het kaarten doosje wat één kleur heeft, behalve een kleine variant in de reliëf details. Het minimalistische, strakke ontwerp van het kaartendoosje zorgt ervoor dat het er allemaal geclassificeerd uitziet.

Spionnen, boeven en agenten
Alle Bicycle Espionage kaarten zijn volledig op maat gemaakt. Van de kaartsymbolen tot de achterkanten van de speelkaarten en natuurlijk de oogstrelende plaatjes. De plaatjes kaarten zijn een samensmelting van elk genre van undercoveragent; je ziet iedereen van een smoking dragende heer tot een ninja vrouw tot een gekke wetenschapper in dienst van een agent. De achterkant van deze Bicycle speelkaarten zijn zwart met een 80% grijze overlay, waardoor ze subtiel en stijlvol knipogen naar geheimhouding.

Elk Bicycle Espionage kaartspel heeft 55 spionage speelkaarten inclusief 2 jokers en dit Bicycle kaartspel is afgedrukt op premium karton van Bicycle met een klassieke Air-Cushion ™ afwerking. Limited edition club 808, slechts 5000 kaartspellen gemaakt!

Bicycle® Espionage Playing Cards
Officiële kwestie: Verenigde Staten van Amerika
© 2015 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Espionage kaartspel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.