Bicycle Insignia Back deck rood


Bicycle Insignia Back deck rood, moderne, verfijnde en frisse look en feel Bicycle kaarten met meegeleverde gaff speelkaarten.

Op voorraad
€ 7,50

Bicycle Insignia Back kaarten rood

Bicycle Insignia Back deck, een deck custom speelkaarten met het iconische Bicycle logo. Na 130 jaar krijgen de klassieke Bicycle playing cards een moderne, verfijnde en frisse look & feel. Bicycle Insignia Back is het eerste deck gepersonaliseerde kaarten van The Magic Firm. Het Insignia Back deck is geprint door de United States Playing Card Company en heeft een tijdloos gevoel. Het iconische Bicycle logo siert de achterkant van de speelkaarten in een klassieke casino stijl, waardoor een eenvoudige elegantie ontstaat die een gewaagd statement maakt.

VERTROUWD SINDS 1885
De herkenbaarheid van het Bicycle logo maakt deze Bicycle speelkaarten perfect geschikt voor een spelletjesavond met vrienden, fantastisch voor goochelaars en verbluffend voor cardistry.

FANTASTISCH GEVOEL EN PRESTATIES
De Bicycle Insignia Back playing cards hebben 56 standaard speelkaarten in poker formaat geprint door de US Playing Card Company op een Crushed Classic Stock met een Air-Cushion “Magic Finish” voor een premium gevoel en handling. De Bicycle Insignia Back deck root heeft 2 duplicaat Jokers en 1 double backed card + 1 blank faced card. Ongeacht de toepassing, Insignia Backs van Bicycle zijn ontworpen om te leveren wat er gevraagd wordt, nacht na nacht.

Bicycle Insignia Back Playing Cards
©2019. The United States Playing Card Company
www.TheCardFirm.com
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Insignia Back deck rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.