Nieuw

Bicycle Insignia Back playing cards zwart


Bicycle Insignia Back playing cards zwart, een custom deck kaarten met het iconische Bicycle logo.

Deze zwarte Bicycle speelkaarten zijn nu te koop bij www.speelkaartenwinkel.nl!

Op voorraad
€ 7,99

Bicycle Insignia Back playing cards zwart

Bicycle Insignia Back playing cards, een custom deck speelkaarten met het iconische Bicycle logo. Na 130 jaar krijgen de klassieke Bicycle cards een moderne, verfijnde en frisse look & feel. Bicycle Insignia Back is het eerste gepersonaliseerde kaartspel van The Magic Firm. Het Insignia Back deck is gedrukt door de United States Playing Card Company en heeft een tijdloos gevoel. Het iconische Bicycle logo siert de achterkant van de speelkaarten in een klassieke casino stijl, waardoor een eenvoudige elegantie ontstaat die een gewaagd statement maakt.

VERTROUWD SINDS 1885
De herkenbaarheid van het Bicycle logo maakt deze Bicycle playing cards perfect geschikt voor een kaartavond met vrienden, fantastisch voor goochelaars en verbluffend voor cardistry.

FANTASTISCH GEVOEL EN PRESTATIES
De Bicycle Insignia Back decks hebben 56 standaard playing cards in poker size geprint door USPCC op een Crushed Classic Stock met een Air-Cushion “Magic Finish” voor een premium gevoel en handling. De Bicycle Insignia Back playing cards zwart hebben 2 Jokers en zwarte duplicaat backed Harten 2 + 1 custom box front gaff. Ongeacht de toepassing, Bicycle Insignia Backs zijn ontworpen om te leveren wat er gevraagd wordt, nacht na nacht.

Bicycle Insignia Back Playing Cards
©2019. The United States Playing Card Company
The Card Firm
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Insignia Back playing cards zwart

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.