Bicycle Invisible Deck Blue


Speelkaarten van Bicycle kopen voor speelkaarten trucs? Wat dacht je van dit Bicycle Invisible Deck met blauwe kaarten?

Deze Bicycle kaarten zijn speciaal geprepareerd voor kaart trucs waarvoor geen handigheid vereist is, instructies inbegrepen.

Op voorraad
€ 9,99

Bicycle Invisible Deck Blue

De magician legt een pakje kaarten op tafel in het speelkaarten doosje. Een toeschouwer denkt vrijelijk aan een kaart en benoemt hem. De goochelaar neemt het deck en opent het in zijn handen en laat zien hoe een enkele speelkaart aan de achterkant wordt gedraaid. Dit is duidelijk de kaart die de toeschouwer heeft genoemd. Voor deze onzichtbare kaarttruc is geen handigheid vereist. Dit onzichtbare kaartspel met Bicycle cards is inclusief instructies die je op internet kunt opzoeken.

Het Bicycle Invisible Deck zijn standaard Bicycle kaarten die speciaal geprepareerd zijn voor speelkaarten trucs. De achterkanten van deze Bicycle speelkaarten zijn opgeruwd waardoor de speelkaarten tegen elkaar blijven zitten als je ze schudt. Het Bicycle Invisible speelkaarten deck wordt geleverd met 52 kartonnen poker formaat speelkaarten + 1 joker.

Bicycle Invisible Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Invisible Deck Blue

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: