Nieuw-19.29%

Bicycle Color Changing speelkaarten


Bicycle's magische kleurveranderende speelkaarten! Deze Bicycle Color Changing speelkaarten van Gianfranco Preverino is een must-have voor elke goochelaar.

Makkelijk te doen! Een toeschouwer kiest vrijelijk een kaart uit een kaartspel met een blauwe achterkant. Ongelooflijk genoeg blijkt het een rode kaart te zijn! Maar wacht... nu verandert de bovenste kaart van het blauwe kaartspel in rood en dan... verandert het hele kaartspel in rood! Alsof dit nog niet genoeg is, wordt het blauwe speelkaartendoosje als laatste kicker op magische wijze rood!

Op voorraad
Speciale prijs € 7,99 Normale prijs € 9,90

Bicycle Color Changing speelkaarten

De goochelaar opent een blauwe doos met magische speelkaarten van Bicycle en haalt er de stapel uit. De toeschouwer kiest een kaart die open op tafel wordt gelegd. Na een magisch gebaar kleurt de achterkant van de kaart rood! Deze kaart wordt vervolgens op de blauwe stapel gelegd en even later kleurt de achterkant van de tweede kaart ook rood! De goochelaar knipt dan met zijn vingers en spreidt de kaarten in een lint op tafel uit: nu zijn alle achterkanten rood!

Uiteindelijk verandert zelfs het speelkaartendoosje van kleur en verandert van blauw in rood! Een aaneenschakeling van zeer visuele magische momenten!

De speelkaarten worden geleverd met online instructies.

Deze Bicycle Color Changing speelkaarten van Gianfranco Preverino bevatten 55 speelkaarten in pokerformaat met 2 indexen. Dit omvat: 2 jokers en 1 dubbel backer. De speelkaarten zijn gedrukt op premium Bicycle®-karton in de VS door de United States Playing Card Company. Deze Bicycle Color Changing speelkaarten hebben een Classic Air-Cushion Finish® en zijn van het Supreme Line Special Assortiment.

Bicycle Color Changing speelkaarten
©2019. United States Playing Card Company.
Alle rechten voorbehouden.
Gefabriceerd door de United States Playing Card Company.
Gemaakt in de VS.

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Color Changing speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.