Nieuw

Bicycle speelkaarten Californië


Deze Bicycle speelkaarten Californië zijn geïnspireerd op de Amerikaanse staat Californië in de Verenigde Staten van Amerika.

Dus houd je ook zo van het strand, de zon, de zee en de Californische levensstijl dan zijn deze Amerikaanse speelkaarten echt iets voor jou. Koop nu deze Bicycle speelkaarten Californië online bij speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 11,99

Bicycle speelkaarten Californië

Haal nu de staat Californië in huis met deze Bicycle speelkaarten Californië. Deze speelkaarten zijn mede mogelijk gemaakt door SoCal Playing Cards in de USA. SoCal Playing Cards is een familiebedrijf in speelkaarten gevestigd in het zonnige Zuid-Californië.

In de speelkaarten zijn de kleuren van de vlag van de staat Californië verwerkt. De achterkant van de kaarten hebben een bruine kleur met kenmerken van de vlag van Californië zoals de rode ster en de Californische grizzlybeer. De Californische grizzlybeer komt in elke kaart terug, ook in de custom jokers van Daniel Schneider en de schoppen aas gaff kaart.

Over Californië:
Californië is een van de staten van de Verenigde Staten van Amerika. Het ligt aan de westkust van het land. Californië kent een prachtige natuur en is voor mensen die van buiten zijn houden dé perfecte plek. Het symbool van Californië is de Californische grizzlybeer, die ook op de vlag te zien is. Californië is de op twee na grootste staat van de Verenigde Staten. Wist je dat Arnold Schwarzenegger de voormalig Gouverneur van Californië is?

Deze Bicycle speelkaarten Californië bevatten 56 poker size speelkaarten met 2 index hoeken gedrukt op Premium "Bee" stock, thin crushed door the United States Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika. Dit is inclusief 2 custom jokers ontworpen door Daniel Schneider, 1 dubbel backer gaff kaart met 2 verschillende kleuren en 1 schoppen aas gaff kaart. Er zijn slecht 2736 kaartspellen gemaakt van deze uitgave. Waarvan speelkaartenwinkel.nl een aantal heeft weten te bemachtigen.

Bicycle speelkaarten Californië
Ontworpen door SoCal Playing Cards
Premium "Bee" stock, thin crushed ™
Gedrukt door the United States Playing Card Company
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle speelkaarten Californië
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.