Goblin Playing Cards Gemini

De Goblin playing cards Gemini is een prachtig designer deck ontworpen door Toomas Pintson en geproduceerd op crushed stock door USPCC.

Deze Goblin speelkaarten van GEMINI Decks zijn beperkt tot 2500 decks en zijn perfecte kaarten om prachtige fans en indrukwekkende cardistry moves mee te maken.

Geen voorraad meer
€ 11,95

Goblin Playing Cards Gemini

Een goblin is een monsterlijk wezen uit de Europese folklore, voor het eerst bevestigd in verhalen uit de middeleeuwen. De Goblin playing cards Gemini is een borderless deck met opvallend ontwerp van achteren met complexe interlacing en golvende lijnen, ontworpen vanaf scratch om prachtige speelkaarten waaiers mee te kunnen maken. Het design van deze Goblin speelkaarten is gemaakt door speelkaarten designer Toomas Pintson uit Tallinn in Estland. De aangepaste zwarte vlakken zijn groen, paars en zilver metallic inkt.

De Goblin playing cards Gemini heeft 56 poker formaat speelkaarten van karton, inclusief 2 jokers + 2 extra Goblin speelkaarten. Het Goblin deck is geprint op crushed stock van the United States Playing Card Company en geproduceerd in een oplage van slechts 2500 decks.

De speelkaartenfabrikant Gemini Decks uit Tallinn in Estland ontwerpt, produceert en distribueert playing cards van hoge kwaliteit voor cardistry, card magic, speelkaarten collecties.

Goblin Playing Cards
GEMINI DECKS

Designed by Toomas Pintson
The United States Playing Card Company
Made in the U.S.A.

Meer informatie
Merk Gemini Decks
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Goblin Playing Cards Gemini

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.