Artisan Playing Cards White

Rating:
96 % of 100

Deze Artisan playing cards white zijn gedesigned door de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Simon Frouws. De Artisan speelkaarten zijn één van de meer sierlijke kaartspellen op de markt. Niemand minder dan David Copperfield heeft ze omschreven als de beste speelkaarten die ooit zijn gemaakt.

De Artisan playing cards zijn verkrijgbaar bij Speelkaartenwinkel.nl in zowel een witte als een zwarte versie. Deze witte Artisan playing cards zijn mooi, elegant en worden door USPCC volgens de hoogste normen gemaakt.

Op voorraad
€ 9,95

Artisan Playing Cards White

De Artisan playing cards white zijn geïllustreerd door Simon Frouws in Zuid-Afrika. De laatste editie van de veelgeprezen Artisan speelkaarten: de White Edition. Het ontwerp dit Artisan deck is adembenemend, met elegante goudfolie die hot stamped zij op ultra-lux wit papier dat afkomstig is uit duurzame bossen. Puur, clean en mooi: "De combinatie van goudfolie en wit reliëf is buitengewoon". David Copperfield, de wereldberoemde illusionist uit Las Vegas, noemde de Artisan playing cards "de beste speelkaarten ooit gemaakt.” De Artisan™ playing cards zijn verzegeld met een rood belastingstempel, vintage sticker zegel met de exacte maand en het jaar van de print.

De Artisan playing cards white van Theory11 hebben 56 poker formaat speelkaarten geprint op FSC-gecertificeerd karton in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company. Deze witte Artisan speelkaarten hebben 2 Jokers en 1 advertentie kaart + 1 double backer gaff kaart.

Artisan White Playing Cards
Premium Playing Cards
Produced by Theory Eleven
Illustrated by Simon Frouws
Made in the United States of America

Meer informatie
Merk theory11
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Artisan Playing Cards White
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.