Artisan speelkaarten zwart


Deze Artisan speelkaarten zwart zijn ontworpen door de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Simon Frouws. De Artisan playing cards zijn één van de meer sierlijke decks speelkaarten op de markt. Niemand minder dan David Copperfield zei ooit over deze speelkaarten: "de beste speelkaarten die ooit zijn geproduceerd."

De Artisan speelkaarten zijn te koop bij Speelkaartenwinkel.nl in zowel een zwarte als een witte uitvoering. Deze zwarte Artisan speelkaarten zijn mooi, elegant en worden door de United States Playing Card Company volgens de hoogste normen gemaakt.

Op voorraad
€ 9,95

Artisan speelkaarten zwart

De Artisan speelkaarten zwart zijn met de hand geïllustreerd in Zuid-Afrika. Een adembenemende mix van elegantie, stijl en verfijning. Deze luxe speelkaarten zijn ontworpen door Simon Frouws en voorzien van elegant goudfolie, hot stamped op ultra-lux zwart papier afkomstig van duurzame bossen. David Copperfield noemde ze "de beste speelkaarten ooit geproduceerd." De Artisan™ speelkaarten zijn verzegeld met een rood belastingstempel, vintage sticker zegel met de exacte maand en het jaar van de print.

De Artisan speelkaarten zwart van Theory Eleven hebben 56 poker size playing cards geprint op FSC-gecertificeerd karton in USA door USPCC. Deze Artisan Black playing cards hebben 2 Jokers en 1 advertentie speelkaart + 1 double backer gaff card.

Artisan Black Playing Cards
Premium Playing Cards
Designed by Simon Frouws
Produced by theory11
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Artisan speelkaarten zwart
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.