Paarden speelkaarten Piatnik


De schoonheid van het paard met 54 traditionele speelkaarten voor verzamelaars en liefhebbers van het meest nobele dier, het paard.

De paarden speelkaarten Piatnik zijn een perfect geschenk voor paardenliefhebbers en een genot om doorheen te bladeren, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor diverse kaartspelen.

Op voorraad
Slechts 8 over
€ 6,85

Paarden speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al goede kwaliteit speelkaarten in haar kaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Het paard is in al zijn atletiek en gratie vastgelegd door grote artiesten waaronder: Leonardo, van Dyke, Stubbs en de beste paardenschilder van Engeland, Munnings. Deze paarden kaarten bevatten prachtige posters en foto's die de schoonheid vieren van het paard in vrede en oorlog, tijdens paardenraces, het jagen en gedurende andere paarden events. Met deze speelkaarten met paarden ontdek je de schoonheid van het paard. Deze collectors speelkaarten bevatten charmante foto's van de Britse koninklijke familie, die genieten van hun traditionele liefde voor paarden. De paarden speelkaarten Piatnik hebben 54 poker size speelkaarten gedrukt op karton inclusief 2 jokers.

The Beauty of the Horse Playing Cards
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1484
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890148415
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Paarden speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.