Red Knights Playing Cards

Rating:
96 % of 100

Opnieuw hebben Daniel Madison en Chris Ramsay samengewerkt om jou de tweede versie van de Knights saga te brengen.

Als je een fervent liefhebber van het schaakspel bent zijn deze Red Knights Playing Cards van The Ellusionist echt iets voor jou. Deze speelkaarten met schaak thema zijn prachtige kaarten om cadeau te doen aan enthousiastelingen van schaken die ook nog van een potje kaarten houden.

Op voorraad
Slechts 1 over
€ 14,95

Red Knights Playing Cards

Deze Red Knights playing cards zijn op de markt gebracht door The Ellusionist Playing Card Company en geproduceerd door USPC in Amerika. Deze Red Knights speelkaarten zijn gemaakt van crushed stock karton met een extra gladde afwerking en rode folie op de achterkant van de speelkaarten. De traditionele snit zorgt ervoor dat dit Red Knights deck net zo goed aanvoelt als hij eruit ziet. Metallic goudkleurige inkt in combinatie met origineel artwork uit de waanzinnig creatieve geest van Oban Jones brengt dit iconische design deck, de Red Knights playing cards, voor je ogen tot leven. 56 poker size speelkaarten met een schaak thema gemaakt van karton en inclusief 2 jokers + 2 paarden speelkaarten. Een paar verrassingen zitten verscholen in de simplistische en klassieke matte rode en gouden folie kaartendoosje. Deze verborgen functies belichamen de esthetiek en bruikbaarheid die zowel magicians, gokkers als schakers aanspreken. Het is het meest verwoestende en onvoorspelbare stuk op het schaakbord, in tegenstelling tot de loper, toren of zelfs de koningin, is het paard niet gebonden aan wat hem omringt. Het is het enige schaakstuk dat in staat is om aan zijn tegenstanders te ontsnappen door erover heen te springen.

Red Knights Playing Cards
The Ellusionist Playing Cards Co.
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Red Knights Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.