Nieuw

NOC Playing Cards Summer Edition Orange

De NOC playing cards summer edition orange zijn minimalistische speelkaarten van House of Playing Cards en geprint in Taipei in Taiwan door Expert Playing Card Company.

Bestel deze oranje NOC speelkaarten nu eenvoudig en snel online bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 7,50

NOC Playing Cards Summer Edition Orange

Sinds 2012 zijn eenvoud en elegantie bepalend voor de NOC playing cards serie. Elke editie is altijd beter en beter en deze tweede druk van de Summer NOC's maakt geen uitzondering! De NOC playing cards summer edition maakt gebruik van dezelfde kenmerken en design als het NOC v3 deck, maar dan met de geweldige kwaliteit die de Expert Playing Card Company blijft ontwikkelen en verbeteren. Het ontwerp legt de nadruk op het werk dat je met de NOC speelkaarten doet, waardoor afleiding wordt voorkomen. Het op maat gemaakte speelkaarten doosje, die zijdelingse opengaat, heeft een handige speelkaart onthulling op de binnenkant van de flap is geprint. Deze NOC decks zijn LIMITED en zullen snel gaan! Mis jouw kans niet om deze NOC playing cards online te kopen bij Speelkaartenwinkel.nl!

Deze NOC playing cards summer edition orange hebben 54 speelkaarten in poker size en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De NOC minimal playing cards zijn gemaakt door Expert Playing Card Company (EPCC) in Taipei in Taiwan.

NOC Summer Edition Playing Cards Orange

HOUSE OF PLAYING CARDS

The Expert Playing Card Company, LCC

Made in Taipei

Meer informatie
Merk NOC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:NOC Playing Cards Summer Edition Orange

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.