Suited poker laken rood


De afgebeelde prijs is geldig voor een halve meter suited poker cloth rood. Je kunt dit rode speed cloth bestellen in lengtes per halve meter tot een maximum van 3 meter per pokerlaken. Selecteer hieronder uw gewenste afmeting van jouw speellaken suited poker speed cloth rood.

Geen voorraad meer
 

Suited poker laken rood

Professioneel rood pokerlaken voor de casino doe-het-zelver, gemaakt van suited speed poker cloth. Het patroon van een suited speed cloth is een herhaling van de vier kaart symbolen: schoppen, harten, klaveren en ruiten die elk in een ruitvormige omtrek zitten. Dit rode poker laken dient u zelf te spannen op uw pokertafel(s) en is een perfect kaart laken als u zelf een pokertafel aan het bouwen bent of als uw huidige pokertafel(s) eens van een nieuw laken wilt voorzien. LET OP: Dit product wordt speciaal voor u op maat gesneden en kan niet worden teruggestuurd voor restitutie.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Suited poker laken rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.