Bicycle grote print speelkaarten rood


Hier is een spel kaarten, die je gemakkelijk kunt lezen en eenvoudig kunt vasthouden. Bestel deze large print playing cards van Bicycle nu online in de winkel, perfecte bridge speelkaarten voor slechtzienden, senioren en kinderen!

Op voorraad
€ 7,99
  • Koop 6 voor € 7,59 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor € 7,19 per stuk en bespaar 10%

Bicycle grote print speelkaarten rood

De Bicycle grote print speelkaarten rood maken het gemakkelijk om de kaart te identificeren in het kaartspel, perfecte speelkaarten voor senioren, slechtzienden en kinderen. Het grote lettertype en index op deze kaarten maken ze gemakkelijk te lezen voor iedereen met een visuele handicap en hun bridge size maken ze gemakkelijk om vast te houden. Daarnaast zijn deze speelkaarten gemakkelijk te lezen, het grote print formaat maakt het ideale speelkaarten om jonge kinderen kaartspellen mee te leren. De Bicycle large print playing cards zijn gemaakt van gelamineerd karton en hoogwaardige afgewerkt met een air-cushion finish. Deze bridge size large print face kaarten zijn gedrukt in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company.

Bicycle® Bridge Size Large Print Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Extra grote index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle grote print speelkaarten rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.