Piatnik 4 index OPTI Bridge Cards rood


Deze bridge size speelkaarten met 4 Jumbo indexen hebben extra grote speelkaarten symbolen. De OPTI bridge cards zijn speciaal door Piatnik op de markt gebracht voor mensen met een visuele beperking, slechtzienden en senioren die toch een kaartspelletje willen spelen. Een ideaal hulpmiddel dus voor het wekelijkse kaartavondje.

Op voorraad
€ 3,95
  • Koop 6 voor € 3,75 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor € 3,50 per stuk en bespaar 11%

Piatnik 4 index OPTI Bridge Cards rood

Geplastificeerde kartonnen bridge speelkaarten met 4 grote indexen, extra duidelijke bridge kaarten uit de speelkaartenfabriek van Piatnik uit Wenen in Oostenrijk. Deze OPTI bridge cards met extra grote kaartsymbolen zijn speciaal bedoeld voor mensen met een visuele beperking, slechtzienden en senioren die wat minder goed zien naarmate de tijd vordert. De OPTI bridge speelkaarten van Piatnik zijn een perfect hulpmiddel voor spelers met een visuele handicap, slechtzienden en senioren.

Deze extra duidelijke kaarten zijn nu via internet verkrijgbaar in de online winkel van Speelkaartenwinkel.nl. De Piatnik speelkaarten voor slechtzienden zijn prima geschikt voor diverse kaartspelletjes zoals o.a.: bridge, patience, pokeren, rikken, toepen en nog veel meer.

OPTI Bridge Cards No. 140211
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
LARGE INDEX
Piatnik sinds 1824
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Jumbo index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890140211
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Piatnik 4 index OPTI Bridge Cards rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.