Nieuw

Wonka speelkaarten


Wonka speelkaarten geproduceerd door theory11, pak je gouden ticket uit en laat je fantasie de vrije loop met Willy Wonka!

Theory Eleven presenteert de Wonka premium speelkaarten. Deze ultieme high-end, luxe speelkaarten van theory11 zijn nu verkrijgbaar bij speelkaartenwinkel.nl. Een wereld van verbeelding!

Op voorraad
€ 13,99

Wonka speelkaarten

Hoe Willy Wonka werd, zijn oorsprongsverhaal binnen handbereik!
Goochelaar, uitvinder en buitengewone chocolademaker! Geef je fantasie de vrije loop met Willy Wonka met op maat gemaakte gedetailleerde illustraties van je nieuwe favoriete personages uit de film, verpakt in een luxe matpaarse, goudfolie doos.

Over Willy Wonka
Willy Wonka is een fictief personage dat voorkomt in de kinderboeken Sjakie en de chocoladefabriek uit 1964 en Sjakie en de grote glazen lift van de Britse auteur Roald Dahl er zijn verschillende films gebaseerd op deze boeken. Willy Wonka is de excentrieke oprichter en eigenaar van de Wonka Chocoladefabriek, waar hij een rondleding geeft aan de vijf winnaars van een wedstrijd die hij met hun gezinnen organiseert. De Oempa Loempa’s zijn leden van een fictieve pygmeeën stam en de arbeiders van Willy Wonka's chocoladefabriek. Deze Oempa Loempa’s die door Willy Wonka rechtstreeks uit Loompaland zijn geïmporteerd, zijn de enige mensen die chocolademaker meneer Wonka toestaat om in Wonka's chocoladefabriek te werken.

De Wonka speelkaarten van theory11 hebben 56 poker size playing cards gemaakt van karton in de speelkaartenfabriek van de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika. Deze Willy Wonka speelkaarten worden geleverd met 2 Oempa Loempa Jokers + 2 Willy Wonka theory11 playing cards. theory11 produceert 's werelds beste speelkaarten. De Wonka speelkaarten zelf zijn gemaakt in de VS, gedrukt op FSC-gecertificeerd papier uit duurzame bossen, plantaardige inkten en laminaten op basis van zetmeel.

Wonka Playing Cards Logo

Wonka playing cards van theory11
Laat ze nooit je dromen stelen.
WONKA en alle gerelateerde karakters en elementen © & ™ Warner Bros.
Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI. (s24)
Gemaakt door de United States Playing Cards Company.
Gemaakt in Amerika.

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Wonka speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.