Nieuw

Dune speelkaarten Theory11


Luxe speelkaarten gebaseerd op de Amerikaanse sciencefictionfilm Dune: Part One uit 2021. De film Dune is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Frank Herbert.

Dune speelkaarten Theory11, premium playing cards met iconische kunst uit de wereld van Dune.

Op voorraad
€ 14,99

Dune speelkaarten Theory11

Angst is de geestendoder, de wereld van duinen in je hand
De buitenverpakking is gewoon verbluffend. De voorkant van het kaartdoosje is ontworpen in de vorm van een stillsuit, verweerd door de harde elementen van Arrakis. Compleet met folie-accenten die glinsteren als kruiden in de lucht, samen met het reliëf die het kaartdoosje een harde, tactiele sensatie geven.

De gevaarlijkste planeet in het universum
Ik moet niet bang zijn. Premium speelkaarten van Theory Eleven die al je favoriete personages uit Dune tot leven brengen. Zet voet op de harde woestijnplaneet Arrakis en bescherm het kruid tegen het vallen in verkeerde handen! Volg de reis van Paul Atreides en neem deel aan zijn missie om uiteindelijk de mensheid te redden.

Dune speelkaarten bevatten volledig op maat gemaakte illustraties in elk aspect van het ontwerp, met de azen, jokers, doos ontwerp en plaatjes kaarten die rechtstreeks zijn geïnspireerd op de favoriete personages en gebeurtenissen van fans in deze veelgeprezen film. Kijk niet te lang naar het ontwerp op de achterkant, je zou kunnen worden verslonden door de open mond van de zandworm!

Dit Dune speelkaarten Theory11 deck heeft 56 poker size playing cards. Theory11 produceert 's werelds beste speelkaarten. De ultieme high-end, luxe speelkaarten zijn gemaakt in de VS - gedrukt op FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzame bossen, plantaardige inkten en op zetmeel gebaseerde laminaten. Deze Dune playing cards hebben 2 Jokers + 1 theory11 kaart en 1 Dune speelkaart.

Dune Playing Cards
Premium speelkaarten geproduceerd door theory11
™ & © 2022 Legendary, Alle rechten voorbehouden
Made in America

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dune speelkaarten Theory11
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.