Nieuw

Auto weetjes kwartet


Het auto weetjes kwartet van Identity Games heeft extra grote kaarten van 8 cm x 12 cm. Dit kwartet kaartspel is gemaakt in samenwerking met autovisie en op de kwartetkaarten vind je interessante weetjes en prachtige afbeeldingen van auto’s.

Het auto weetjes kwartetspel is nu ook te koop bij speelkaarten winkel!

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 6,99

Auto weetjes kwartet

Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Kinderen zijn dol op kwartet! Op de kaarten staan de mooiste plaatsjes en leuke weetjes van auto’s. Hoe hard kan een Porsche rijden? Hoeveel vermogen heeft een Corvette? Speel, onthoud, verzamel en win! De weetjes kwartetten van Identity Games: daar speel en leer je verder mee!

Autovisie, het Nederlandse autoblad
Autovisie is het nummer 1 platform voor autokenners van Nederland. Autovisie bestaat al sinds 1956 en is dé autoriteit in Nederland op het gebied van automotive en brengt vanuit een internationaal netwerk relevant autonieuws uit de gehele wereld.

Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Minimum leeftijd: Vanaf 6 jaar ouder.
Speelduur: 20 Minuten.
Inclusief: Spelregels en speeltips.
Kwartet kaarten: Met 38 extra grote kwartet speelkaarten van 8 cm x 12 cm.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, wegens kleine onderdelen; verstikkingsgevaar. Kleuren en inhoud kunnen afwijken van de afbeelding. Wij adviseren deze informatie te bewaren.

N.B. De selectie van de autoweetjes is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld door Identity Games en Autovisie. Ondanks de aan de samenstelling van de tekst en beelden bestede zorg kan noch de redactie van het spel, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onduidelijkheid die in deze uitgave zou kunnen voorkomen. Let op: de gegevens zijn voor alle auto’s gebaseerd op de zwaarste motoren.

In samenwerking met:

autovisie speelkaarten

© 2015, Auto weetjes kwartet®
Identity Games International BV
Made in China

Meer informatie
Merk Identity Games
Aantal kaarten 38 kaarten
Aantal Jokers Geen Jokers
Afmetingen kaarten Kwartet (77 x 120 mm)
Index kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Geplastificeerde Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 8714649011366
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Auto weetjes kwartet
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.