Nieuw

De Kleine Astronauten weetjeskartet


De Kleine Astronauten weetjeskartet met de leukste weetjes uit het heelal i.s.m. met de Nederlandse astronaut André Kuipers, die werkt voor de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA.

Dit ruimtevaart kwartet van André Kuipers eenvoudig online kopen? Dat doe je gewoon bij speelkaartenwinkel.nl, de online spellenwinkel van Nederland en België met de leukste kaartspellen!

Op voorraad
Slechts 8 over
€ 6,99

De Kleine Astronauten weetjeskartet

Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Kinderen zijn dol op het kwartet! Op de kwartetkaarten staan de bijpassende plaatjes en de leukste weetjes uit het heelal! Wie was de eerste persoon in de ruimte? Hoeveel sterren zijn er? Speel, onthoud, verzamel en win! De weetjeskwartetten van Identity Games: daar speel en leer je verder mee!

André Kuipers en de Kleine Astronauten met indrukwekkende afbeeldingen van de ESA (het Europees Ruimteagentschap), de NASA (de National Aeronautics and Space Administration, het ruimtevaartagentschap van de Verenigde Staten van Amerika, Roscosmos (het Russian Space Agency, ook wel afgekort RSA de ruimtevaartorganisatie van de Rusland) en SpaceX (officieel Space Exploration Technologies Corp., het Amerikaanse ruimtetransport bedrijf van Elon Musk).

Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Minimum leeftijd: Vanaf 6 jaar ouder.
Speelduur: 20 Minuten.
Inclusief: Spelregels en speeltips.
Kwartet speelkaarten: Met 38 extra grote kwartet kaarten van 8 cm x 12 cm.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, wegens kleine onderdelen; verstikkingsgevaar. Kleuren en inhoud kunnen afwijken van de afbeelding. Wij adviseren deze informatie te bewaren.

N.B. De selectie van de Kleine Astronauten weetjeskartet is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld door Identity Games. Ondanks de aan de samenstelling van de tekst en beelden bestede zorg kan noch de redactie van het spel, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onduidelijkheid die in deze uitgave zou kunnen voorkomen.

© 2023, De Kleine Astronauten weetjeskartet®
Beeld: ESA/NASA/Roscosmos/SpaceX
Portretfoto André Kuipers: Nico Kroon
Illustraties: Paco Vink
Identity Games International BV
Made in China

Meer informatie
Merk Identity Games
Aantal kaarten 38 kaarten
Aantal Jokers Geen Jokers
Afmetingen kaarten Kwartet (77 x 120 mm)
Index kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 8714649018259
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Kleine Astronauten weetjeskartet
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.