Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Batman Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

In de naam van zijn vermoorde ouders voert playboy miljardair Bruce Wayne eeuwige oorlog tegen de misdadigers van Gotham City.
Hij is wraak. Hij is de nacht. Hij is Batman.


Bestel deze Batman playing cards van DC Comics en Cartamundi nu via het internet bij speelkaarten winkel.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99
€ 4,99

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 9,98

  1.    Huidig productBatman Playing Cards
  2.    Superman Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Batman Playing Cards

Zeer goede Cartamundi speelkaarten met één van de meest iconische DC Super Heroes aller tijden, BATMAN. Deze Batman playing cards hebben 55 standaard formaat speelkaarten inclusief drie Jokers. De Batman speelkaarten zijn gedrukt op karton door Cartamundi in België in de EU.

Over Batman
Batman is een superheld uit de stal van DC Comics en werd in 1939 bedacht door tekenaar Bob Kane en schrijver Bill Finger. Het stripfiguur Batman verscheen voor het eerst in Detective Comics #27. Bob Kane kwam op het idee voor een vleermuisman door een tekening van Leonardo da Vinci van een ornithopter, een ornithopter is een vliegtuig dat vliegt door het klapperen van vleugels zoals o.a. vleermuizen doen.

Batman, één van de meest iconische fictieve personages ter wereld, heeft zijn leven gewijd aan een eindeloze kruistocht, een oorlog tegen alle criminelen in de naam van zijn vermoorde ouders, die hem als kind werden ontnomen. Sinds die tragische nacht heeft hij zijn lichaam en geest getraind in de buurt van fysieke perfectie om een zelf gemaakte superheld te worden. Hij heeft een arsenaal aan technologie ontwikkeld dat de meeste legers te schande zou maken. En hij heeft teams van zijn mede DC Super Heroes verzameld, zoals de Justice League, de Outsiders en Batman, Incorporated.

Een playboy miljardair en CEO van Wayne Enterprises overdag, het dubbele leven van Bruce Wayne biedt hem het comfort van een leven zonder financiële zorgen en de perfecte uitvalsbasis in het oude netwerk van grotten onder het uitgestrekte landgoed van zijn familie. 's Nachts laat hij echter alle pretenties varen, trekt hij zijn iconische geschulpte cape en puntige kap aan en rijdt hij door de schimmige straten met zijn auto de Batmobile en loopt hij over de daken van Gotham City. Samen met zijn rechterhand Robin en een loyale butler Alfred Pennyworth bestrijden ze de georganiseerde misdaad in Gotham City. De voornaamste tegenstanders van de Dark Knight zijn de Joker, de Penguin en Catwoman.

Batman

Batman DC Comics Playing Cards
BATMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU

Extra informatie

Extra informatie

Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Batman Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: