Comic Art Playing Cards Piatnik


Deze vintage speelkaarten, de Comic Art playing cards Piatnik, zijn niet alleen geschikt om de collectie van speelkaarten verzamelaars verder aan te vullen maar ook een super speelkaarten cadeau voor comic boek collectors, fanatieke stripboeken lezers, superhelden in spe en gewone kaartliefhebbers.

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 6,85

Comic Art Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al zeer goede kwaliteit playing cards in haar speelkaarten fabriek in Wenen in Oostenrijk in de EU. Zo ook deze collectable playing cards, de Comic Art playing cards Piatnik met vintage Amerikaanse komische covers en panelen. Romantiek, superhelden, misdaad en oorlog, van schlock-horror kitsch tot grafische schittering. Een viering van de strip die popart meesterwerken zoals Lichtenstein's 'WHAAM!' inspireerde. Deze comic speelkaarten zijn direct uit voorraad te koop in onze online speelkaarten winkel.

De strip speelkaarten van het speelkaartenmerk Piatnik hebben 54 poker size speelkaarten gedrukt op karton inclusief 2 jokers.

Comic Art Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1616
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890161612
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Comic Art Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.