Batman speelkaarten DC Comics Tin Box


Deze Batman speelkaarten van Cartamundi en DC Comics zijn nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Deze vintage speelkaarten zijn een perfect geschenk, een must have en alleen voor superhelden.

Op voorraad
€ 8,99

Batman speelkaarten DC Comics Tin Box

Zeer goede vintage speelkaarten van Cartamundi met één van de meest iconische DC Superhelden aller tijden, BATMAN. Deze Batman speelkaarten hebben 55 standaard formaat speelkaarten inclusief drie Jokers. De Batman speelkaarten zijn gedrukt op karton door Cartamundi in België in de Europese Unie. De DC Super Heroes playing cards worden geleverd in een tin box. Een vintage metalen tinnen blikje met 55 originele DC Comics speelkaarten van Batman maken dit playing card deck een must have voor alle superhelden.

De DC COMICS SUPERHERO TINS zijn er in 4 verschillende uitvoeringen: Batman, Superman, The Joker en Harley Quinn. Deze speelkaarten collectie van Cartamundi en DC Comics wordt later dit jaar uitgebreid met nieuwe DC COMIC karakters.

Over Batman
Batman, ook wel bekend onder de naam de Dark Knight, is één van de meest populaire superheroes van DC Comics. Overdag is hij Bruce Wayne een playboy miljardair en CEO van Wayne Enterprises. Het dubbelleven biedt hem het comfort van een leven zonder financiële zorgen en de perfecte uitvalsbasis in het oude netwerk van grotten onder het uitgestrekte landgoed van zijn familie. 's Nachts laat hij echter alle pretenties varen, trekt hij zijn iconische geschulpte cape en puntige kap aan en rijdt hij door de schimmige straten met zijn auto de Batmobile en loopt hij over de daken van Gotham City. The Dark Knight bestrijd samen met zijn rechterhand Robin en een loyale butler Alfred Pennyworth de georganiseerde misdaad in Gotham City. De grootste tegenstanders van Batman zijn The Joker en zijn helper Harley Quinn, de Penguin en Catwoman.

Batman Playing Cards DC Comics Tin Box
Warner Superhero Tins Batman
BATMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU, for SUPERHEROES

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Metalen box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Batman speelkaarten DC Comics Tin Box

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.