The Joker Playing Cards DC Comics Tin Box


Tinnen blikje met 55 The Joker speelkaarten van Cartamundi en DC Comics, gemaakt in de EU voor superhelden.

Deze The Joker playing cards DC Comics tin box zijn nu verkrijgbaar in de comics shop van Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 8,99

The Joker Playing Cards DC Comics Tin Box

Schitterende vintage Cartamundi kaarten met een zeer populaire DC Superheld, THE JOKER. Deze The Joker playing cards hebben 55 standaard formaat poker speelkaarten inclusief drie Jokers. De The Joker speelkaarten zijn geprint op karton door Cartamundi in België in de EU. De DC Super Heroes playing cards worden geleverd in een tin box. Een vintage metalen tinnen blikje met 55 originele DC Comics speelkaarten van The Joker maken dit playing card deck een must have voor alle superhelden.

De DC COMICS SUPERHERO TINS zijn er in 4 verschillende uitvoeringen: The Joker, Harley Quinn, Batman en Superman. Deze speelkaarten collectie van Cartamundi en DC Comics wordt later dit jaar uitgebreid met nieuwe DC COMIC karakters.

Over The Joker
The Joker is een fictieve superschurk uit de strips van DC Comics. De Joker is de grootste en meest bekende tegenstander van Batman. De Joker is een psychopaat met een bleek uiterlijk: hij heeft een witte huid, groen haar en altijd een glimlach op zijn gezicht. Zijn vaste vrouwelijke helper en vriendin is Harley Quinn. The Joker heeft vele bijnamen zoals: de Clown Prince of Crime, de Harlequin of Hat, Mister J en de Ace of Knaves. De superkrachten van het crimineel meesterbrein The Joker zijn: dat hij een ervaren vechter is, zeer bedreven is in chemie en dat de Joker de beschikken heeft over tal van gadgets. The Joker gebruikt vaak komische wapens zoals vlijmscherpe speelkaarten en zuurspuitende bloemen. Het bekendste wapen van de Joker is het Jokergif, waardoor mensen sterven met een starre glimlach.

The Joker Playing Cards DC Comics Tin Box
Warner Superhero Tins The Joker
BATMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU, for SUPERHEROES

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Metalen box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Joker Playing Cards DC Comics Tin Box

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.