Bicycle Deck Tragic Royalty

Rating:
92 % of 100

Verlicht jouw gameavond met dit Bicycle Deck Tragic Royalty, ontworpen om te gloeien in het donker en onder blacklight.

Stel je voor hoe cool je volgende kaartavond zou kunnen zijn met deze Tragic Royalty speelkaarten van Bicycle. Het perfecte cadeau voor kaartspelers, kaartverzamelaars, goochelaars of gewoon een andere manier om de kinderen te imponeren met een deck speelkaarten voor een gezellige familie game avond!

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Deck Tragic Royalty

Deze Bicycle Tragic Royalty speelkaarten vormen een leuk, rijk en grappig kaartspel om te verzamelen! Het Bicycle Deck Tragic Royalty is ontworpen met gedurfde zwarte en rode achterkanten en grillige, griezelige speelkaarten. De grootste verrassing van allemaal: deze speelkaarten met glow in de dark onder blacklight.

Direct van de US Playing Card Co., producent van 's werelds meest verkochte speelkaarten: Bicycle. Dit Bicycle Deck Tragic Royalty heeft 56 kartonnen poker formaat kaarten inclusief 2 jokers en 1 double backer gaff kaart allemaal afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle Tragic Royalty Playing Cards
TRUSTED SINCE 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854014837
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Deck Tragic Royalty
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.