Bicycle Hidden speelkaarten

Rating:
96 % of 100

De Bicycle Hidden speelkaarten roepen de symboliek van de geheime genootschappen en geheimzinnige orden op.

Geheime genootschappen inspireerden de achterkant van de speelkaarten en schoppen aas en geïllustreerde aangepaste plaatjes speelkaarten die de symbolen van de Vrijmetselarij weerspiegelen.

Op voorraad
€ 14,99

Bicycle Hidden speelkaarten

Een deck speelkaarten dat is gehuld in mysterie, de Bicycle Hidden speelkaarten roepen de symboliek van geheime genootschappen op. Laat Bicycle speelkaarten je gids zijn door de wereld van mysterieuze symbolen. Deze Bicycle speelkaarten bevatten ontwerpen die zijn geïnspireerd door samenlevingen die verschillende tekens en wachtwoorden gebruiken om hun best bewaarde geheimen te beschermen. Terwijl een dieper onderzoek door waarheidszoekers deze symbolen voor de meesten meer herkenbaar heeft gemaakt, blijven hun geheimen verborgen.

Dit op geheime genootschappen geïnspireerde deck heeft 55 kartonnen speelkaarten, inclusief 2 jokers, welke zijn gedrukt op poker formaat premium Bicycle karton en met een klassieke air-cushion finish afgewerkt wat zorgt dat deze Bicycle Hidden speelkaarten eenvoudig schudden en optimaal presteren.

Bicycle Hidden Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854024379
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Hidden speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.