Bicycle Koi Playing Cards


Bereid je voor om koi gek te worden met dit gloednieuwe kaartspel van Collectable Playing Cards, de Bicycle koi playing cards.

Prachtige Bicycle speelkaarten met koi karpers uit Japan, een schitterend kaart cadeau voor echte koi liefhebbers.

Op voorraad
€ 11,95

Bicycle Koi Playing Cards

Het is tijd om te ontspannen met deze Bicycle koi playing cards van Collectable Playing Cards. Het Bicycle koi speelkaarten deck is geïnspireerd op de prachtig gekleurde vissen die meestal te vinden zijn in Aziatische gekweekte vijvers en tuinen over de hele wereld. De koi karper is de nationale vis van Japan. Het woord koi is een symbool van liefde en genegenheid en staat bekend als de vriend van de zee. Geef deze koi vissen een thuis en voel direct het gevoel van vrede en sereniteit met deze prachtige Bicycle koi playing cards. Als je naar dit koi speelkaarten doosje kijkt, zie je de prachtige koi’s rond een groot schoppen kaartsymbool zwemmen. Dit Bicycle koi deck is voorzien van Aziatische themapatronen en kunstwerken die de koi karpers vergezellen in hun natuurlijke habitat. De achterkant van deze koi kaarten hebben een prachtige cluster van deze verbazingwekkende gekleurde vissen. De koi karpers komen samen alsof het voedertijd is om een fantastisch beeld van achteren te vormen.

Door een actie op het crowdfundplatform Kickstarter.com zijn deze Bicycle koi speelkaarten door Collectable Playing Cards op de markt gebracht. 56 Bicycle speelkaarten gemaakt in poker formaat en afgewerkt met een air-cushion finish, inclusief 2 Jokers + één double back gaff kaart.

Bicycle Koi Playing Cards
BICYCLE SINDS 1885
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Koi Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.