Bicycle Lunar Playing Cards


Het is de ruimte, het werkt niet samen. Limited Edition Bicycle Planet Series speelkaarten voor verzamelaars een super speelkaarten cadeau om te geven!

Elke Bicycle Lunar deck is verzegeld met een uniek nummer 0001 tot en met 3850, om er zeker van te zijn dat het unieke is en een echte beperkte editie is van maximaal 3850 Bicycle Lunar playing cards.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Lunar Playing Cards

Deze maan speelkaarten uit de Bicycle Planet Series zijn echt prachtige kaarten voor een speciale collectie "Niet van deze wereld!" Let op dit is een limited edition speciaal voor verzamelaars en er zijn slechts 3850 Bicycle Lunar decks gemaakt door de Bocopo Playing Card Company.

Het ontwerp van de achterkant van de kaartdoos en speelkaarten van deze Bicycle Lunar playing cards is geïnspireerd op de nevels en de toon van koude of warme kleuren en kwam voort uit het subjectieve gevoel van elke planeet. De Bocopo Playing Cards Company heeft fondsen geworven via kickstarter.com om deze Bicycle Lunar playing cards op te markt te brengen. Het design voor deze Maan kaarten is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië. De Lunar speelkaarten van Bicycle hebben 56 aangepaste kartonnen kaarten inclusief 2 jokers. die op de klassieke Air-Cushion finish gedrukt zijn in de Verenigde Staten van Amerika.

Bicycle Lunar Playing Cards
© 2017 Collector Edition
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The Bocopo Playing Card Company
Designed in United Kingdom
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Lunar Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: