Nieuw

Bicycle Muralis speelkaarten


De Griekse eilanden en de Middellandse Zee komen samen in één prachtig Bicycle deck! Bicycle Muralis speelkaarten, kunstig geïnspireerd op tegelwerk uit de Middellandse Zee-gebied.

Deze Bicycle Muralis playing cards zijn niet alleen een prachtig statement op je salontafel, maar zijn ook perfect voor het spelen van je favoriete kaartspellen zoals blackjack, pokeren, pesten, toepen en honderden andere.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Muralis speelkaarten

Muralis van Bicycle speelkaarten is een premium speelkaarten deck geïnspireerd op het prachtige tegelwerk dat gevonden wordt in Mediterrane landen zoals Albanië, Algerije, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Cyprus, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Israël, Italië, Libanon, Libië, Malta, Monaco, Montenegro, Marokko, Slovenië, Spanje, Syrië, Tunesië en Turkije. De kleuren die door het hele Bicycle deck worden gebruikt, omvatten een terracotta, die de kleur van de daken van veel van de huizen op de Griekse eilanden vertegenwoordigt, gecombineerd met op zee geïnspireerde blauw en turkoois die het kristalblauwe water van de Middellandse Zee vertegenwoordigt. De kleuren op het opbergdoosje en de achterkant van de kaart worden ook gebruikt op de voorkanten van de speelkaarten voor een samenhangend en hoogwaardig ontwerp. De mediterrane tegeltrend is populair in huisdecoraties, waardoor Muralis het perfecte kaartspel is voor zowel casual kaartspel als kamer decoratie wanneer het niet wordt gebruikt.

De plaatjes speelkaarten zijn opnieuw ingekleurde traditionele plaatjes kaarten, in navolging van de kleuren op het speelkaartendoosje en de achterkant van de speelkaarten voor een naadloos ontwerp. De voorkanten van de speelkaarten zijn volledig bespeelbaar met de harten en ruiten kaartsymbolen in traditioneel rood, en de schoppen en klaveren kaartsymbolen in hun traditionele zwarte kleur, zodat ze gemakkelijk herkenbaar zijn tijdens het kaarten.

Alle 56 Bicycle kaarten in dit Muralis deck zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika door The United States Playing Card Company met Bicycle's klassieke Air Cushion afwerking en worden geleverd inclusief 2 Jokers + 1 double back gaff card en 1 Bicycle reclamekaart. Het premium Bicycle merkkarton is het legendarische kaartmateriaal van Bicycle en biedt geweldige prestaties en duurzaamheid. Bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om onze impact op het milieu te beperken en de veiligheid van jou als consument te waarborgen. Al de Bicycle Muralis playing cards in het doosje zijn volledig recyclebare speelkaarten en gemaakt van duurzaam beboste FSC-gecertificeerde papiervezels.

Bicycle Muralis Playing Cards
© 2021 The United States Playing Card Company
BICYCLE SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854093924
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Muralis speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.