Nieuw

Bicycle speelkaarten Architectural Wonders of the World

Deze Bicycle playing cards hebben meer dan 50 wereldwijde bezienswaardigheden.

Bicycle speelkaarten Architectural Wonders of the World, 54 met de hand geïllustreerde architectonische wonderen van over de hele wereld, custom Ace of Spades en een uniek speelkaarten ontwerp.

Op voorraad
€ 8,95

Bicycle speelkaarten Architectural Wonders of the World

Bicycle Architectural Wonders of the World is een viering van de grote werken van architectuur door de geschiedenis heen, gezien door de ogen van een kunstenaar die prachtige structuren echt waardeert. Elke speelkaarten toont een met de hand geïllustreerd, beroemd stuk architectuur van over de hele wereld. Als de speelkaarten allemaal op elkaar gestapeld zijn, is het deck een verkenning van 54 van 's werelds meest prachtige bouwwerken.

Deze Bicycle speelkaarten Architectural Wonders of the World hebben 56 poker size playing cards geprint op klassiek Bicycle cardstock door USPCC en zijn afgewerkt met een Classic Air-Cushion Finish® zodat deze Bicycle playing cards makkelijk schudden en optimaal presteren. Dit Bicycle 1885 deck heeft 2 Jokers en 2 Bicycle reclame speelkaarten. Het Bicycle architectonische wonderen van de wereld doosje bevat reliëfdetails en folie die de schoonheid van het speelkaarten deck nog meer accentueren.

Bicycle Playing Cards Architectural Wonders of the World
Deck Design by James Billiter
©2019 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle speelkaarten Architectural Wonders of the World

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.