Bicycle Stained Glass Phoenix Playing Cards


De Bicycle Stained Glass Phoenix playing cards herrijzen uit hun as.

Adembenemende glas in lood speelkaarten gefinancierd op kickstarter, gecreëerd door Collectable Playing Cards en geprint door USPCC.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Stained Glass Phoenix Playing Cards

De Bicycle Stained Glass Phoenix playing cards zijn net zo mythisch en magisch als ze klinken. De Phoenix symboliek is die van wederopstanding en vernieuwing. Als het de naderende dood waarneemt, ontbrandt de Phoenix zichzelf in een zee van vuur en komt spoedig uit zijn as als nieuw. Dit is je kans om dit geweldige Bicycle deck met glas in lood speelkaarten te bezitten. Het kaartendoosje koppelt de vurige oranje Phoenix gloed met een ijsblauwe kleur. Het glas is gesneden in gekartelde kunstwerken. Op de achtergrondkaart worden verschillende tinten oranje weergegeven. Als je goed kijkt, zie je de spanwijdte en de doordringende ogen naar je kijken. De plaatjes speelkaarten, samen met de genummerde kaarten, hebben een donkere en angstaanjagende betekenis in hen, alsof je zojuist de middeleeuwen bent binnengelopen. De Phoenix leeft binnen elke kaart in het deck. Alle plaatjes speelkaarten blijken prachtige werken van glas in lood te zijn. Je zult deze Bicycle Stained Glass Phoenix playing cards graag zien!

De Bicycle Stained Glass Phoenix playing cards zijn gefinancierd op het crowdfund platform Kickstarter.com en zijn gemaakt door Collectable Playing Cards en vervaardigd door USPCC. Dit Bicycle Stained Glass Phoenix deck bevat 56 speelkaarten in pokerformaat, waaronder 2 jokers + één double backer en zijn geprint op premium Bicycle karton en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish.

Bicycle Stained Glass Phoenix Playing Cards
Vertrouwd sinds 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stained Glass Phoenix Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.