Nieuw-26.49%

Bicycle Trojan War playing cards


Bicycle Trojan War playing cards, een volledig op maat gemaakt kaartspel gebaseerd op de beroemde oorlog uit de Griekse mythologie.

Deze Trojaanse oorlog speelkaarten van Bicycle zijn uitgebracht in 2021 en hebben een op maat genummerd zegel op het kaartdoosje, gemaakt in een gelimiteerde oplage van 2.500 decks.

Op voorraad
Speciale prijs € 10,99 Normale prijs € 14,95

Bicycle Trojan War playing cards

Een volledig custom deck gebaseerd op de beroemde oorlog uit de Griekse mythologie. Het klassieke ontwerp bevat personages uit de Trojaanse oorlog op de plaatsje speelkaarten en azen. Er worden twee informatiekaarten meegeleverd als sleutel tot de karakters en je kunt deze kaarten ook gebruiken als extra jokers of troefkaarten. Dankzij de metallic inkten op de kaarten en het opbergdoosje zijn ze een genot om mee te spelen bij spelletjes, goocheltrucs en cardistry. Een geweldig kaartspel voor elk gebruik of om gewoon aan je speelkaartenverzameling toe te voegen.

De Bicycle Trojan War playing cards zijn gedrukt in de USA door de United States Playing Card Company op klassiek speelkaartenpapier en hebben een traditionele cut met een air-cushion reliëf finish. Elk Trojaanse oorlog deck speelkaarten heeft 52 standaard poker size playing cards en 2 informatie kaarten + 2 Jokers. De Jokers zijn het paard van Troje en de poorten van Troje.

Bicycle Trojan War Playing Cards
© 2021. The United States Playing Card Company
Designed by Juniardi Satyanagara
Produced by Will Roya
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Trojan War playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: