Bicycle Zombie speelkaarten


In Nederland en België zullen zombie fans dol zijn op onze Bicycle Zombie speelkaarten, compleet met traditionele speelkaarten en zombie survival tips. De kaarten in dit Bicycle kaartspel zijn namelijk allemaal besmet met zombie kunst.

Deze leuke en creatieve speelkaarten van Bicyclecards zijn een perfect cadeau idee voor zombie fanaten. Speel nu thuis je favoriete kaartspelletje met deze angstaanjagende zombie kaarten van Bicycle.

Zombie survival tip # 47- Je bent wat je eet!

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 6,99

Bicycle Zombie speelkaarten

Gedeeltelijk zijn deze Bicycle zombie speelkaarten een normaal kaartspel en gedeeltelijke een zombie overlevingsgids. De Bicycle zombie speelkaarten zijn een volledig uniek deck speelkaarten, het is zowel een traditioneel kaartspel als een heerlijk spookachtige kaartenset met survival tips in het geval van zombie aanvallen. Het Bicycle Zombie Deck is voorzien van originele illustraties aan de voor- en achterkant van de speelkaarten, waaronder kaarten met zombified face speelkaarten en jokers. En weg zijn de gebruikelijke plaatjes speelkaarten: de koningen, vrouwen, boeren en jokers zijn nu toegetreden tot de horde zombies. Neem deel aan de zombie rage die de Nederland en België overspoelt met dit leuke deck zombie speelkaarten van Bicycle.

Deze zombie decks zijn geprint in de VS bij de United States Playing Card Company en afgedrukt op premium papier met een hoogwaardige afwerking. De Bicycle Zombie speelkaarten zijn gemaakt in pokerformaat met een standaard formaat index en worden geleverd met 2 jokers. Elk van de 52 kaarten in dit zombie kaartspel bevatten leuke tips over hoe je een zombie aanval kunt overleven.

Bicycle Zombie Playing Cards
BICYCLE ZOMBIE FREE SINCE 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854020104
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Zombie speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.