Donald and Daisy Duck Disney Playing Cards

Donald and Daisy Duck Disney playing cards kopen? Dat doe je simpel en snel online bij Speelkaartenwinkel.nl!

Geniet van de Disney ervaring met deze prachtige Donald Duck en Katrien Duck speelkaarten!

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 13,00

Donald and Daisy Duck Disney Playing Cards

Deze serie speelkaarten van Donald Duck en Katrien Duck is ontworpen om deze twee Disney figuren te herdenken. Het verfijnde ontwerp van deze Disney playing cards maakt gebruik van kleuren die op elke speelkaart aan Disney herinneren! De mooie pastelkleuren worden elk weergegeven in hoogwaardige Donald en Daisy Duck Disney speelkaarten. Wees weer een kind!

Donald Duck en Daisy Duck
Donald Duck is een eend die voorkomt in veel van de strips en tekenfilms gemaakt door The Walt Disney Company. Donald Duck draagt vrijwel altijd een matrozenpak en is een vriend van Mickey Mouse. Donald woont in Duckstad en daar woont ook het merendeel van zijn familie. Daisy Duck, in Nederland en België beter bekend als Katrien Duck, is een tekenfilm- en stripfiguur uit de Duckstad wereld. Daisy Duck is de vriendin van Donald Duck waarmee ze een knipperlichtrelatie mee heeft. Donald Duck en Katrien Duck zijn over de hele wereld zeer bekende Disney personages.

Deze Donald and Daisy Duck Disney speelkaarten hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De Donald en Daisy Duck playing cards zijn gemaakt in overeenstemming met Disney en geprint door de JL Card Company in Taiwan.

Disney logo

Donald and Daisy Duck Disney Playing Cards
JLCC - JL CARD COMPANY

®DISNEY
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Disney
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Donald and Daisy Duck Disney Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.