Lost Deer Forest Edition Playing Cards


De Lost Deer Forest Edition playing cards van Bocopo hebben een sierlijk en mysterieus ontwerp, die je een mengeling van Chinese en westerse kunst en esthetiek laten zien.

Als je twee of drie Lost Deer decks naast elkaar zet, kun je een volledige afbeelding van een hert reproduceren.

Geen voorraad meer
€ 12,50

Lost Deer Forest Playing Cards

Lost Deer Forest Edition playing cards is een splinternieuwe stijl met low-poly elementen in een kunstwerk van designer Eriksson & BOCOPO. De Lost Deer Forest Edition speelkaarten werden geïnspireerd door een droom van ontwerper Eriksson. Het is niet alleen een "moderne minimalistische" of een zogenaamde "complexe fantasie", de Lost Deer toont je de mengeling van Chinese en westerse kunst en esthetiek. Het sierlijke en mysterieuze ontwerp van de Lost Deer speelkaarten is moeilijk te zien op de foto’s. Misschien is er nog nooit een deck speelkaarten geweest dat zo natuurlijk het gevoel van fantasie combineert met de moderne stijl.

Dit Lost Deer Forest Edition deck van Bocopo speelkaarten is mede mogelijk gemaakt door een playing cards project op de crowdfundingsite Kickstarter. De LOSTDEER playing cards hebben 56 poker formaat speelkaarten gedrukt door USPCC op klassiek karton en afgewerkt met een air-cushion finish. De Lost Deer playing cards worden geleverd met 2 Jokers + + 2 billboard playing cards.

Lost Deer Edition Forest Playing Cards
PLAYING CARD CO. BOCOPO ©2018
Collection Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Lost Deer Forest Edition Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.